Gerard Loermans
Lichaamsgerichte therapie en Technisch Bureau G. Loermans
HomePraktijk lichaamsgerichte therapie en bewegingTechnisch Bureau G. loermansOver mijzelfContactgegevens
Over mijzelf

Gerard Loermans (1954)

Ik ben opgegroeid op een kleine boerderij. Als kind genoot ik van het mooie van werken en leven in en met de natuur en de dieren. Al heel jong echter gingen de zorgen en de angsten van mijn ouders over mislukken van oogsten en het gebrek aan geld overheersen. Na de middelbare land en tuinbouwschool ben ik overgestapt naar HBO techniek. Daarin heb ik lang mijn weg gevonden. Sinds 1990 heb ik een technisch adviesbureau als eenmansbedrijf en werk voornamenlijk voor waterschappen.
 
Ondertussen en tussendoor verliep mijn privéleven zijn eigenwijze weg. Na verschillende ‘langdurige’ relaties zijn er nu echt langdurige. Met mijzelf én met mijn huidige vrouw. En onverbrekelijk verbonden met drie volwassen dochters.
 
Altijd heb ik al mijn weg gezocht via diverse hulpverleners en de meer holistische genezers. Haptonomie had al eerder bijna letterlijk wat pantsers doorbroken of afgebroken. Echter na enkele sessies bij een Biodynamische therapeute heb ik het stromen van de levensenergie in mijn lijf bewust ervaren. Wat een ontroerend genot. Dat wilde ik wel gaan doorgeven. Deze energie en kracht in al zijn eenvoud is oeroud en blijft vitaal zolang er leven is.
In 2011 heb ik de opleiding tot biodynamisch massagetherapeut afgerond en volg nu de driejarige vervolgopleiding lichaamsgerichte psychotherapie. Daarnaast heb ik de opleiding tot Biorelease instructeur gevolgd. Samen met een collega geef ik daarin workshops en cursussen.
HomePraktijk lichaamsgerichte therapie en bewegingTechnisch Bureau G. loermansOver mijzelfContactgegevens